Назад в СРСР: у Росії обмежили супермаркетам видачу продуктів в одні руки

5 березня 2022, 00:44
Також в РФ заборонили Twitter і Facebook, а світові ЗМІ припиняють мовлення в країні-агресорі.
Назад в СРСР: у Росії обмежили супермаркетам видачу продуктів в одні руки

Найбільші торгові мережі Росії просять владу дозволити їм обмежувати продаж ряду товарів з мінімальною націнкою в одні руки.

Починаючи з 5 березня "Ашан" вводить обмеження на покупки деяких товарів в одні руки.

А саме: не більше 10 кг цукру, 10 пляшок олії, 5 упаковок борошна по 2 кг і 3 пачки солі. Також в одні руки не відпускають понад 10 упаковок бакалії - макаронів, рису, крупи.

відео дня

У російському міністерстві торгівлі визнали, що "зафіксовані випадки, коли соціально значущі товари купували в більшій кількості, ніж потрібно для приватного споживання".

У Роскомнагляді також прийняли рішення обмежити доступ до мережі Facebook для росіян. Також для жителів РФ вже недоступний Twitter.

читайте такожЗа крок від дефолту: кредитний рейтинг РФ падає у прірвуАмериканська телекомпанія CNN припиняє мовлення, а інформаційне агентство Bloomberg зупиняє роботу своїх журналістів в РФ.

Раніше Сполучені Штати ввели санкція проти більшої кількості російських олігархів та їхніх сімей, зокрема і прес-секретаря Путіна Дмитра Пєскова та інших.

Також повідомлялося, що президент України Володимир Зеленський заявив, що якби США, Євросоюз і союзники по НАТО ввели санкції проти Росії заздалегідь, то не було б ніякого повномасштабного вторгнення в Україну.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти