Напад на ОРДЛО - напад на Росію: Медведєв помарив про псевдореферендуми

20 вересня 2022, 12:37
Дмитро Медведєв переконаний, що проведення псевдореферендумів на окупованих частинах Донбасу вкрай потрібне російським окупантам - без них не обійтися.
Горілка, Медведєв
Медведєв побредив про псевдореферендуми в ОРДЛО / колаж УНІАН

Колишній російський прем'єр і президент (а нині ‒ заступник голови Радбезу РФ) Дмитро Медведєв відзначився черговою скандальною заявою-мовляв, він переконаний у необхідності проведення псевдореферендумів у тимчасово окупованих районах Донбасу. За звичаєм, російський політик виклав цілу промову в Telegram.

На його думку, після приєднання цих територій до Росії окупанти отримають право будь-який удар по ОРДЛО вважати ударом по РФ.

"Після їх (псевдореферендумов - Главред) проведення та прийняття нових територій до складу Росії геополітична трансформація у світі набуде незворотного характеру. Посягання на територію Росії ‒ злочин, вчинення якого дозволяє використовувати всі сили самозахисту", ‒ пише Медведєв.

Напад на ОРДЛО - напад на Росію: Медведєв помарив про псевдореферендуми

Політик переконаний, що дії російських окупантів, які явно суперечать міжнародному праву, навіть треба буде закріпити в Конституції РФ, щоб "жодна посадова особа не змогла повернути ці рішення назад".

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що колишній депутат Держдуми РФ Ілля Пономарьов підтвердив, що видатний діяч Кремля (і колишній президент РФ) Дмитро Медведєв страждає від алкоголізму - і нібито через це диктатор Путін і замінив його Михайлом Мішустіним на посаді прем'єра РФ.

За даними Пономарьова, Медведєв поплатився постом прем'єра РФ через свою пристрасть до алкоголю. Через постійні пиятики політик практично ніколи не приходив на роботу.

До того радник глави офісу президента Михайло Подоляк назвав Медведєва "маленькою людиною з великими комплексами".

"Якби російський імперіалізм мав обличчя, це був би Медведєв. Маленька людина з великими комплексами, єдина можливість якого привернути до себе увагу і самоствердитися – бризнути отрутою в бік України або загрожувати світу. Україна була, є і буде. Де буде Д. Медведєв за 2 роки – питання", - підкреслив радник керівника ОП.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти