Ксенія Собчак назвала Керч російським містом

17 вересня 2020, 12:11
Черговий тест на питання "чим Крим?" телеведуча не пройшла.
Собчак
Собчак / УНІАН

Скандально відома російська телеведуча і колишній кандидат у президенти Росії Ксенія Собчак назвала місто Керч в анексованому РФ півострові Крим - російським.

Відповідний відеоролик опублікований на Youtube-каналі Собчак.

Вона зняла невеликі документальні фільми під назвами "Небезпечна школа: історії російських "шкільних стрільців"", "Борці за "правильне виховання" і "Арешти ФСБ".

Собчак розповідала про напади, які підлітки здійснювали в школах в Російській Федерації та перераховувала міста, в яких це відбувалося. Таким чином, телеведуча і назвала Керч російським містом.

"З того часу в Росії сталося ще з десяток нападів підлітків на школи ‒ в Керчі, в Стерлітамаку, в Пермі", ‒ заявила вона.

Дивитися з 02:38

Нагадаємо, раніше Главред повідомляв:

Відома російська журналістка Ксенія Собчак різко висміяла чинну владу РФ на чолі з Володимиром Путіним напередодні загальноросійського голосування щодо поправок до Конституції.

Зокрема, їй різко не сподобалося, що заради голосування в Кремлі скасували карантин - попри масштабну епідемію китайського коронавірусу в країні.

Сама Собчак каже, що в грудні минулого року перехворіла на важку форму ГРВІ та вважає - її організм зазнав "удару" коронавірусної інфекції Covid-19.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти