Конгрес США ухвалив важливе рішення щодо України

19 лютого 2021, 19:47
Сторони детально зупинилися на практичних кроках реалізації статусу України як партнера НАТО з розширеними можливостями.
Конгрес
Конгрес США схвалив перший транш Україні / Reuters

Сьогодні Конгрес США схвалив важливе рішення для нашої країни - був схвалений перший транш допомоги в рамках ініціативи безпеки допомоги Україні (USAI), повідомляє Міністерство оборони у п'ятницю, 19 лютого.

Міністр оборони України Андрій Таран під час розмови з американським колегою Ллойдом Остіном обговорив питання оборонної реформи та прогресу з ключових напрямків.

"Ми постійно нарощуємо рівень сумісності з силами Альянсу завдяки технічній допомозі, а також спільній участі в міжнародних операціях з підтримання миру і безпеки. Тому, Україна підтверджує намір продовжити участь в операціях НАТО, зокрема, у складі тренувально-дорадчої місії НАТО Рішуча підтримка, багатонаціональних сил НАТО в Косово, готується направити сили і засоби в тренувальній місії НАТО в Іраку та операції НАТО в Середземному морі Морський охоронець", - заявив Таран.

відео дня

читайте такожБайден висунув чергові звинувачення Путіну і запевнив НАТО в підтримці

Сторони також детально зупинилися на практичних кроках реалізації статусу України як партнера НАТО з розширеними можливостями.

Таран запросив Остіна відвідати святкування 30-ї річниці Незалежності України.

Північний потік-2 - про що раніше повідомляв Главред:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти