"Кожен або вакцинується, або перехворіє, або помре": німецький міністр видав жорстке попередження

23 листопада 2021, 16:08оновлено 25 листопада 2021, 07:41
На думку міністра охорони здоров'я ФРН Йенса Шпана, вибору немає практично ніякого - і незабаром вакцинація може стати обов'язковою по всій Німеччині

вакцинація
Німецький міністр видав Жорстке попередження про вакцинацію / УНІАН

До кінця зими кожен з жителів Німеччини або провакцинується, або перехворіє, або помре. З таким попередженням міністр охорони здоров'я ФРН Йенс Шпан звернувся до жителів країни, повідомляє агентство Associated Press.

В останні тижні в Німеччині спостерігається значне зростання захворюваності. За словами Шпана, новий коронавірусний штам "Дельта" вкрай заразний. І саме тому федеральний МОЗ настійно рекомендує вакцинацію.

відео дня

Також Шпан повідомляє, що вакцинацію від коронавірусу можуть зробити обов'язковою. Крім того, Уряд ФРН планує підняти показник вакцинації населення від коронавірусу мінімум до 75% (станом на кінець листопада 2021 року повністю імунізовано близько 68% населення). Деякі політики в Німеччині припускають, що офіційному Берліну, можливо, доведеться вже в найближчі місяці розглянути питання обов'язкової вакцинації, яку вже ввели в сусідній Австрії.

читайте такожНа вакцинацію два тижні: МОЗ розширило список професій з обов'язковим щепленням від COVID-19

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що керівник приватної клініки і радник Львівського міського голови з медичних питань Тарас Жиравецький заявив, що зараз на перебіг COVID-19 орієнтуватися досить складно. За його словами, у пацієнта може бути як псевдолегкое, так і важкий перебіг хвороби, а зниження температури не завжди говорить про поліпшення стану.

Також Жиравецький розповів, як по днях протікає COVID-19 у заражених штамом Дельта і коли є ризик потрапити в реанімацію.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти