Дипломат пояснив, якої помилки припустився Байден у розмові з Путіним

17 квітня 2021, 04:24
Президент США Джо Байден показав, що він зацікавлений у збереженні стратегічної стабільності, сказав Девід Крамер.
Джо Байден
Джо Байден не повинен був пропонувати Путіну зустріч - американський дипломат / Reuters

Американський глава держави Джо Байден у своїй заяві про Росію чітко продемонстрував наміри зберегти стабільність у світовому політичному процесі. На рівні риторики промова президента була дуже серйозною. Однак він припустився помилки, запропонувавши Володимиру Путіну зустріч. Складно припустити, як виглядатиме спільна заява лідерів Вашингтона і Москви. Про це заявив американський дипломат Девід Крамер під час свого виступу на Київському безпековому форумі.

Як повідомляє Україна 24, експерт у сфері міжнародної політики сказав про те, що заява Байдена про російську державу його вразила. Президент США продемонстрував жорстку риторику і показав прагнення до збереження світової стабільності. Причому, що важливо, він вказав на те, що відбулася телефонна розмова з українським президентом Володимиром Зеленським.

"Що стосується звернення Байдена після розмови з Путіним, мене вразили дві речі. По-перше, чітка позиція президента Байдена, а також його зацікавленість у стратегічній стабільності. Мова була досить жорсткою, було заявлено, що відбулася розмова з президентом Зеленським", - зазначив Крамер.читайте такожБайден виступив з важливою заявою через агресію Росії проти України

Однак, за його словами, Байден також припустився помилки. Йому не слід було пропонувати Путіну зустріч. Складно уявити, якою буде спільна заява лідерів американської і російської держав.

"Однак заява про зустріч з Путіним була помилкою. Якщо проводиться зустріч, то має бути спільна заява, і я не уявляю, якою вона буде", - підкреслив дипломат.

Перемовини Байдена і Путіна

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти