Дерев'яні білоруські танки помітили на кордоні: у Міноборони України повідомили подробиці

22 червня 2022, 15:55
Речник Міноборони України Олександр Мотузяник пояснив причину.
Дерев'яні білоруські танки помітили на кордоні: у Міноборони України повідомили подробиці
Дерев'яні білоруські танки помітили на кордоні / скріншот

Білорусь розташувала поруч з кордонами з Україною дерев'яні танки. Муляжі техніки стоять уздовж державного кордону.

Речник Міноборони України Олександр Мотузяник під час брифінг повідомив, що таким чином проводяться заходи для демонстрації своєї присутності армією країни.

"З метою проведення заходів оперативного маскування і демонстрації своєї присутності підрозділи Збройних сил Білорусі розміщують в прикордонних з Україною районах дерев'яні муляжі танків", - заявив Мотузяник.

Тим часом з'явилася інформація, що Росія перекинула до Білорусі нову партію ракетних установок для ЗРК " з-300 "і один зенітний ракетно-гарматний комплекс"Панцир".

читайте такожЛукашенко на низькому старті, або коли Білорусь відкрито вплутається у війну в УкраїніОзброєння було перекинуто за допомогою літаків Іл-76МД ВКС РФ, які приземлилися вночі в аеропорту Гомеля. Повідомляється, що в Білорусь привезли не менше 16 ракет для ЗРК "з-300".

Раніше секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данилов раніше зробив заяву про те, що президент Володимир Зеленський зібрав ставку головнокомандувача, на якій влада обговорили ризик військового вторгнення Білорусі в Україну. За словами чиновника, держава проведе перевірку бойової готовності в чотирьох областях.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти