Бронепоїзд Путіна заблокував рух на залізниці у РФ

18 лютого 2023, 19:21
Потяги на Ленінградському напрямку Жовтневої залізниці слідували із запізненням через необхідність пропуску спецпотяга.
Володимир Путін
Бронепоїзд Володимира Путіна стали причиною транспортних проблем в РФ / сайт Кремля

Рух на одній з найбільш завантажених гілок залізничного вузла в РФ Московсько-Тверській залізниці було зупинено через спецпотяг президента країни-агресора Володимира Путіна.

Потяги, що прямували від Ленінградського вокзалу, зупинилися о 18:15 (МСК) на всіх коліях. На ділянці від Москви до Моссельмаша виникла пробка, пише The Moscow Times.

Як уточнили в Московсько-Тверській приміській пасажирській компанії, поїзди на Ленінградському напрямку Жовтневої залізниці слідували із запізненням через необхідність пропуску спецпотяга Путіна.

відео дня

За словами близького до Кремля політолога Сергія Маркова, Путін вирішив випробувати спецпотяг для поїздки у свою резиденцію на Валдаї. Там диктатор повинен завершити підготовку послання Федеральним зборам, яке заплановане на 21 лютого.

Він не виключив, що залізничники, незадоволені тим, що бронепоїзд Путіна псує розклад і "зливають" інформацію про його рух.

Що відомо про бронепоїзд Путіна

Як розповів колишній машиніст, з яким поговорив журналіст "Проекту", бронепоїзд Путіна базується в депо на станції "Москва-Каланчевська", де розташований закритий вокзал для віп-персон. Цей спецвокзал, і зараз функціонує - високий паркан, що оточує його, додатково укріплений колючим дротом.

У 2017 році прямо до перону ВІП-вокзалу на Каланчівці проклали нову автодорогу для кортежу. Спецпотяг президента належить компанії "Гранд-Сервіс Експрес", яка була пов'язана з близьким другом Путіна Юрієм Ковальчуком.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що президент країни-агресора Володимир Путін все частіше подорожує не на літаках президентського загону, а на спеціальному броньованому поїзді.

При цьому російський диктатор віддає перевагу бронепоїзду з початку підготовки війни з Україною.

Раніше повідомлялося, що у районі резиденції президента РФ Володимира Путіна в Московській області розмістили комплекс ППО.

Розміщення комплексу ППО зафіксували всього в 10 кілометрах від резиденції Путіна в Ново-Огарьово.

Читайте більше:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти