"Скоро все побачите": Єрмак пригрозив окупантам неприємностями

2 квітня 2022, 21:01
Ця інформація секретна, аби не зіпсувати неприємний сюрприз окупантам, повідав чиновник.
'Скоро все побачите': Єрмак пригрозив окупантам неприємностями
Єрмак анонсував неприємності для окупантів

Керівник Офісу президента Андрій Єрмак оприлюднив фото з головнокомандувачем ЗСУ Валерієм Залужним після наради у президента Володимира Зеленського.

На сторінці у Facebook Єрмак пояснив це тим, що наші Збройні Сили підготували дещо для військових Росії. Однак поки що ця інформація секретна, аби не зіпсувати неприємний сюрприз окупантам.

"Запитайте, чому ми посміхаємося? Збройні сили підготували неприємності для окупанта. Скоро все побачите самі", - зазначив Єрмак.

відео дня

Раніше російські ЗМІ з посиланням на джерела, близькі до Адміністрації президента Росії і до Уряду РФ, повідомляли, що Путін усвідомлює близький провал у війні і шукає " нову ідеологію для РФ". У Кремлі розуміють, що не захоплять Київ, тому шукають спосіб пояснити своїм громадянам "перемир'я" з Україною і те, чому росіянам доведеться жити під санкціями.

Також раніше український волонтер і військовий ЗСУ Юрій Касьянов зазначав, що після невдалих наступів на українські землі Путіну довелося "затягнути пояс" і звузити свій величезний список вимог. Якщо спочатку в Кремлі був розгорнутий список цілей, яких вони хотіли досягти в ході війни проти України, то тепер "апетити" Путіна знизилися.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти