Бійці ЗСУ вперше вдарили з ПЗРК Starstreak і знищили два БПЛА окупантів РФ

10 квітня 2022, 14:56
Повітряну ціль розтрощили під Харковом житомирські десантники.
Безпілотник Орлан
Десантники ЗСУ знищили два російські безпілотники facebook.com/www.dshv.mil.gov.ua

Житомирські десантники підрозділу протиповітряної оборони 95-ї окремої десантно-штурмової бригади Збройних сил України вперше в бойових умовах застосували британський переносний зенітно-ракетний комплекс Starstreak. Знищено два російські безпілотні літальні апарати Орлан-10.

Як повідомляє командування Десантно-штурмових військ ЗСУ в Facebook, житомирські десантники 9 та 10 квітня вперше застосували ПЗРК Starstreak проти російських окупантів.

читайте такожЗСУ знищують "військову міць" Росії в Україні: воїни розбили бойові машини ворогаУ підсумку було збито два російських безпілотних літальних апарати Орлан-10.

відео дня

"Українські десантники ще раз підтвердили свою високу професійну та бойову майстерність!"- підкреслюється в повідомленні.

ЗСУ знищують військову техніку окупантів РФ

Військові ЗСУ в боях проти російської армії в Україні розтрощили новітній вертоліт окупантів Ка-52 Алігатор. Примітно, його було збито з протитанкового ракетного комплексу Стугна. ПТРК розроблено і вироблено конструкторським бюро Луч у Києві.

У командуванні Операції об'єднаних сил 10 квітня заявили, що протягом доби українські війська відбили 8 атак армії РФ на Донецькому та Луганському напрямках. Сили ООС завдали шкоди окупантам. Було знищено 4 танки, 8 одиниць броньованої і 7 одиниць автомобільної ворожої техніки противника.

Керівник Харківської ОВА Олег Синьогубов розповів, що в ніч на 10 квітня війська України знищили російську військову колону, яка рухалася в бік Ізюма.

Главред рекомендує:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти