8 спроб прорватися на Донбасі закінчилися розгромом для окупантів: ЗСУ знищили гору техніки

10 квітня 2022, 10:47
1800
У небі українського Донбасу збили один літак, один вертоліт, чотири безпілотних літальних апарати та три крилаті ракети ворога.
техніка окупантів
8 спроб прорватися на Донбасі закінчилися розгромом для окупантів / УНІАН

На Донбасі ВСУ знищили чотири російських танки, літак і вертоліт ворога.

Угруповання Об'єднаних сил протягом доби успішно відбило вісім атак російської армії на Донецькому та Луганському напрямках, повідомили у прес-службі ООС.

"Наші воїни завдали шкоди російським окупантам. Зокрема, українські захисники знищили чотири танки, вісім одиниць броньованої і сім одиниць автомобільної техніки противника", - йдеться в повідомленні.

відео дня

Також повідомили, що підрозділи протиповітряної оборони в небі українського Донбасу збили один літак, один вертоліт, чотири безпілотних літальних апарати і три крилатих ракети ворога.

читайте такожУкраїнські десантники знищили Елітний російський підрозділ і його охорону зі спецназуНагадаємо, силам оборони України в ході боїв з російськими окупантами вдалося отримати Елітний трофей. Їм вдалося захопити зенітно-ракетний комплекс з бойовою машиною на колісному шасі ЗРК Тор-М2. Тепер ЗРК перебуватиме на балансі військових підрозділів України.

Також ми повідомляли, що бійці Сил спеціальних операцій ЗСУ зуміли роздобути системи ППО окупаційних військ РФ. Йдеться про зенітно-ракетний комплекс Бук і бойовий пункт управління комплексу Бук М1. Військову техніку мають передати українським військам.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти