Арестович розповів про "день української артилерії"

14 червня 2022, 23:57
Українські бійці добре відпрацювали в районі Ізюма, Лисичанська та Запоріжжя, зазначив Арестович.
Арестович, ВСУ
Арестович розповів про " День української артилерії / колаж УНІАН

Радник глави офісу президента Олексій Арестович розповів про"день української артилерії".

За його словами в інтерв'ю російському правозахиснику Марку Фейгіну ефірі Фейгін Live, українські артилеристи вразили багато цілей в Херсонській області.

"Сьогодні знову день української артилерії - дуже багато накрили цілей. Задовбаєшся перераховувати. Архангельське - Гради накрили, під Петрівкою накрили техніку, блакитне - потрапили по складу боєприпасів, на аеродромі теж накрили, Новодмитріївка - накрили, Олександрівка - накрили, Давидов Брід - накрили, збили вертоліт. Це тільки Херсонська область", - сказав він.

відео дня

Крім того, українські бійці добре відпрацювали в районі Ізюма, Лисичанська та Запоріжжя, зазначив Арестович.

Новини Донбасу онлайн

Війна Росії проти України на Донбасі

У розвідці Великобританії 13 червня заявили, що окупаційним військам РФ для просування на Донбасі потрібно проводити посилені флангові дії, або ж знову намагатися форсувати річки. Як вважають фахівці, подолання річкової перешкоди може стати одним з найважливіших факторів, який визначить хід бойових дій.

Керівник Луганської ОВА Сергій Гайдай розповів про важку ситуацію в Сєвєродонецьку. Загарбники зруйнували всі мости, що ведуть в місто. Однак Сєвєродонецьк не заблокований - його частина під контролем України, комунікація з містом є. Місцеві жителі змушені виживати у важких умовах, Евакуація неможлива.

Збройним силам України вдалося звільнити три села на Донбасі і посунути ділянку фронту на 15 кілометрів. Бійці не тільки обороняються, а й рухаються вперед. Незважаючи на чисельну перевагу ворога, українські війська завдали окупантам відчутних втрат.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти