ЗСУ звільнили три населених пункти на Донбасі: лінія фронту посунулася на 15км

13 червня 2022, 15:26
Артилерія ворога на фронті не замовкає ні на хвилину, кажуть військові.
ЗСУ звільнили три населених пункти на Донбасі: лінія фронту посунулася на 15км
ЗСУ звільнили три населені пункти на Донбасі / УНІАН

На Донбасі Збройні сили України звільнили три села і посунули ділянку фронту на 15 км. Також наші захисники завдали загарбника відчутних втрат.

Як повідомили в угрупованні Об'єднаних сил в Facebook, артилерія ворога на фронті не замовкає ні на хвилину. Але чисельна перевага противника не означає, що ра**исти залишаються безкарними.

"Кожна наша відповідь завдає окупантам відчутних втрат. На окремих напрямках на Донбасі ЗСУ не тільки обороняються, а й поступово просуваються вперед.Так, нещодавно наші воїни звільнили три села в Донецькій області і посунули ділянку фронту на 15 км", - йдеться в повідомленні.

відео дня

Раніше керівник Луганської обласної Військової адміністрації Сергій Гайдай заявив, що сили оборони України можуть зачистити Сєвєродонецьк від окупантів Росії за два-три дні, якщо захід надасть необхідну ЗСУ далекобійну артилерію.

читайте такожУ разі успіху на Донбасі РФ може атакувати Дніпро, Запоріжжя та Одесу - розвідкаРосіяни діють примітивно, а радянська військова техніка програє Західній. У місті тривають вуличні бої, російська армія штурмує і повністю прострілює трасу Лисичанськ-Бахмут, але не контролює її.

Дивіться новини Донбасу онлайн:

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти