Заманив в автівку й вивіз за село: під Херсоном чоловік зґвалтував 12-річну внучку співмешканки

11 вересня 2021, 15:36
Про зникнення повідомила мати дівчинки. Копи з'ясували, що кілька годин тому дитина сіла в автомобіль, що належить співмешканцю бабусі.
Педофілія
Чоловік раніше був судимий за скоєння злочину проти статевої недоторканності / Sputnik Киргизстан

У Херсонській області чоловік зґвалтував 12-річну внучку своєї співмешканки. Він заманив її в авто, відвіз за межі населеного пункту і поглумився. Свій телефон і телефон дівчинки чоловік заздалегідь вимкнув з метою конспірації.

Вночі 11 вересня, в поліцію звернулася 35-річна мешканка одного з сіл Херсонського району та повідомила про зникнення 12-річної дочки, повідомляє Департамент карного розшуку.

Правоохоронці відпрацювали всі можливі версії подій та встановили, що кілька годин тому дитина самостійно сіла в автомобіль, який належить співмешканцю бабусі. Також було встановлено, що чоловік раніше був судимий за скоєння злочину проти статевої недоторканності.

відео дня

Згодом правоохоронці зупинили вказаний автомобіль за межами населеного пункту. Водій авто кинувся тікати, проте його затримали. В автомобілі перебувала дівчинка.

У скоєному зловмисник зізнався. Чоловіка затримали в порядку статті 208 КПК України.

Як повідомляв Главред, у Київській області правоохоронці спіймали чоловіка, який скоював розпусні дії щодо своєї 5-річної племінниці. Відомо, що 30-річний педофіл має інвалідність другої групи. Інцидент стався в селі на Обухівщині

У Дніпропетровській області 52-річний чоловік, який разом зі своєю колишньою дружиною створив будинок сімейного типу, розбещував одну з прийомних дочок.

У Києві завгосп школи в ліфті напав і зґвалтував 10-річну дівчинку.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти