ЗСУ видовищно і ювелірно підірвали величезний склад з боєприпасами окупантів

29 квітня 2022, 11:36оновлено 29 квітня 2022, 15:06
1882
Українській армії вдався точний удар, який в одну мить підняв у повітря всі смертоносні "залізяки", якими агресори планували вбивати українців.
ЗСУ видовищно і ювелірно підірвали величезний склад з боєприпасами окупантів
ЗСУ видовищно і ювелірно підірвали величезний склад з боєприпасами окупантів/ скріншот з відео

Бійці 53-ї окремої механізованої бригади ЗСУ імені князя Володимира Мономаха у вельми видовищному стилі знищили склад боєприпасів окупаційних військ Росії. Про це йдеться в повідомленні на Facebook-сторінці даної військової частини.

Як кажуть українські воїни, після того, як вони дізналися про те, що ворог розмістив свої боєприпаси в одному з сіл України, то негайно прийняли рішення знищити їх. Але при цьому все потрібно було зробити так, щоб не руйнувати цивільну інфраструктуру.

"Приємного перегляду! Це саме той випадок, коли страшно красиво. Вірте в воїнів, вірте в Збройні сили України! Разом переможемо!"- наголошується в повідомленні.

читайте такожУкраїнська армія видовищно знищила склади росіян на Півдні: немає півсотні росіян і 14 машин

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що бійці ЗСУ знищили склад боєприпасів окупантів на південному напрямку. Про це повідомляють на своїй сторінці в Facebook представники оперативного командування "Південь".

Ворожі склади боєприпасів знищили подвійним попаданням. Ці розташування російської армії були в районі Молодецького і Великої Олександрівки.

Також бійцям ЗСУ в тому напрямку вдалося ліквідувати близько півсотні російських військових і 14 одиниць військової техніки.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти