Чорнобаївка - 16:0: ЗСУ знищили склади з ракетними боєприпасами окупантів на Херсонщині

18 квітня 2022, 05:28
Попри низьку хмарність і щільний дощ ЗСУ вдалося завдати точного удару і знищити оновлені склади російських загарбників з ракетними боєприпасами.
Чорнобаївка
ЗСУ вчергове вдарили по окупантах на Херсонщині / Фото Maxar Technologies

Українські захисники в 16-й раз розгромили позиції російських військових в Чорнобаївці Херсонської області. Попри низьку хмарність і щільний дощ ЗСУ вдалося завдати точного удару і знищити оновлені склади з ракетними боєприпасами окупантів.

Про це повідомив у Facebook радник голови Офісу президента Олексій Арестович.

"Судячи з тривалої детонації, 16-й епізод серіалу "Чорнобаївка" стався. Всупереч сумнівам суспільства, що даний ідіотизм в принципі можливий у виконанні розумних істот і завдяки халатній бездарності нового керівництва "операцією" генерала Дворнікова", - зазначив Арестович.

До слова, ЗСУ розбили окупантів у Чорнобаївці вже в 16-й раз.

Чорнобаївка - 16:0: ЗСУ знищили склади з ракетними боєприпасами окупантів на Херсонщині

Як повідомляв Главред, 13 квітня українські військові "гостинно" зустріли російських окупантів у Чорнобаївці. Було знищено склади з боєприпасами.

Раніше глава Миколаївської ОГА Віталій Кім пояснив, чому російські окупанти продовжують наполегливо стягувати техніку в Чорнобаївку Херсонської області, хоча постійно потрапляють під удари українських захисників.

Довідка.Чорнобаївка - селище міського типу в Білозерському районі Херсонської області України з населенням 9275 осіб за 10 кілометрів від Херсона. На околиці розташований Міжнародний аеропорт Херсон.

Чорнобаївка була заснована в кінці 17 століття, а історію її виникнення пов'язують із запорізьким січовим козаком Петром Чорнобаєм, який отримав ці землі в подарунок від російської цариці Катерини.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти