ЗСУ знищили бойовика-підполковника з бази "Миротворця"

19 жовтня 2022, 21:45
За даними офіцера ЗСУ Анатолія Штефана, Шейко називав себе" Ведмідь", командував артилерійським дивізіоном бойовиків і називав себе "підполковником".
ВСУ, Миротворець
ЗСУ знищили бойовика-підполковника з бази "Миротворця" / УНІАН та Анатолій Штефан

В Україні бійці ВСУ знищили бойовика з угруповання терористів "ДНР" (террористическая организация. - ред.) Володимира Шейка. Про це у своєму Telegram-каналі написав офіцер ЗСУ Анатолій Штефан (позивний "Штірліц").

За його даними, Шейко називав себе "Ведмідь", командував артилерійським дивізіоном бойовиків і називав себе"підполковником".

Деталі ліквідації бойовика Штефан не оприлюднив. Однак відомо, що Шейко раніше був занесений в базу проекту "Миротворець". І переховувався від українських органів досудового розслідування. Справи, за якими проходив бойовик, стосувалися створення Шейко незаконних воєнізованих формувань та участі в їх діяльності.

відео дня

Нагадаємо, раніше на війні в Україні ліквідовано офіцера МВС Росії Геннадія Цибульського. Окупант вже був на пенсії, але все одно погодився підписати контракт і пішов воювати проти Збройних сил України.

Раніше на війні в Україні ЗСУ ліквідували військового російської окупаційної армії Ільміра Кашапова. Багатодітний окупант приїхав вбивати українців з Татарстану.

Крім того, українські військові ліквідували російського десантника Юрія Козлова, який воював проти України з першого дня повномасштабного вторгнення. Окупанта ліквідували на Херсонщині.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти