В Україні ліквідовано багатодітного окупанта з Татарстану

5 вересня 2022, 07:33оновлено 7 вересня 2022, 07:25
Ільмір Кашапов офіційно "денацифікувався"і " демілітаризувався". В армії РФ служив заступником командира танкової роти з озброєння танкового батальйону.
Ильмир Кашапов
Ільмір Кашапов ліквідований на війні в Україні / Фото УНІАН, twitter.com/Shtirlitz53

На війні в Україні ліквідували військового російської окупаційної армії Ільміра Кашапова. Багатодітний окупант приїхав вбивати українців з Татарстану.

Про це повідомив полковник ЗСУ, блогер Анатолій Штефан ("Штірліц") в Twitter. Він опублікував фото загарбника, прикріпивши фірмовий знак "груZ200".

"Старший лейтенант Кашапов Ільмір зробив "крок доброї волі" - офіційно денацифікувався і демілітаризувався. Слава нації, смерть ворогам!"- написав український офіцер.

відео дня

Згідно з некрологом, татарстанець був родом з села Великий Кукмор. Вивчився в Кукморській середній школі №4 і Казанському вищому танковому училищі. У путінській армії служив заступником командира танкової роти з озброєння танкового батальйону.

Ильмир Кашапов
Ільмір Кашапов став "вантажем 200" / Фото twitter.com/Shtirlitz53

Як повідомляв Главред, в Україні "демілітаризували" чергового молодшого офіцера армії РФ. Надір-Шах Акболатов командував батареєю гаубичного артилерійського дивізіону окупантів.

Раніше на війні в Україні був ліквідований Микита Сокур - старший сержант російської окупаційної армії з Архангельської області. Він очолював метеорологічну службу однієї з частин Східного військового округу.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти