ЗСУ розгромили "елітну" бригаду РФ: 300 морпіхів знищені, сотні відмовилися воювати

31 липня 2022, 18:56
1862
Близько 200 морпіхів 810-ї бригади РФ відмовилися повертатися на війну.
Зброя, ЗСУ
Бійці ЗСУ розгромили елітну боригаду морпіхів РФ

Стало відомо про катастрофічні втрати особового складу 810-ї бригади морської піхоти ЧФ Росії, яка бере участь у збройній агресії проти України.

ГУР Міноборони України наводить свою оцінку таких втрат. За їхніми даними, близько 300 окупантів-морпіхів було ліквідовано під час цих бойових дій, повідомляє Радіо Свобода.

"За даними української розвідки, близько 200 морпіхів бригади відмовилися повертатися на війну. Нові БТГР формували з різних підрозділів", - йдеться в матеріалі.

Разом з тим полонені ра**исти з 810 бригади РФ розповідають про те, що рівень підготовки БТГр, в яку вони входили, був поганим.

"Батальйон, він був створений з числа людей взагалі далеких від піхоти, вони як би військовослужбовці, але не піхотинці. Багато з них навіть з автомата стріляти не вміли", - кажуть полонені російські вояки.

Видання підкреслює, що з'являються нові офіційні некрологи про вбитих з цієї бригади: "За останній місяць з'явилися нові. В основному це морпіхи, загиблі навесні, але поховані тільки влітку. Але вже є і перший некролог убитого в червні в боях під Вугледаром".

читайте такожПостріл в яблучко: снайпер ЗСУ "зняв" комполка "елітних" військ окупантів РФ

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що в Донецькій області неподалік від Слов'янська захисники України ліквідували групу російських окупантів.

Українські захисники під Слов'янськом знищили групу солдатів 18-ї кулеметно-артилерійської дивізії ЗС РФ.

Читайте ще:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти