ЗСУ припинили спробу прориву окупантів на Донбасі: знищено багато техніки ворога

3 травня 2022, 12:00
Наші захисники також захопили трофей.
ЗСУ припинили спробу прориву окупантів на Донбасі: знищено багато техніки ворога
ЗСУ припинили спробу прориву окупантів на Донбасі / facebook.com/butusov.yuriy

Російські окупаційні війська продовжують йти в атаку на Донбасі. 2 травня вони провели чергову невдалу спробу прорвати нашу оборону.

Воїни 79-ї десантно-штурмової бригади відбили атаку і знищили 2 танки, 5 БТР і 2 БМП російських військ, маркованих відмітками "О", повідомив журналіст Юрій Бутусов.

Також він зазначив, що не обійшлося і без трофеїв для ЗСУ.

"Одна БМП захоплена. Я її сфотографував, як тільки її вивезли на наші позиції. Сьогодні за напрямками головних ударів ЗС РФ тривають бої, українські десантники продовжують відбивати російські атаки. Воїни 79 бригади продовжують ефективно знищувати ворога", - розповів журналіст.

читайте такожЗСУ яскраво прийняли непроханих "гостей" з Бурятії: "стали добривом для українського чорнозему":Раніше повідомлялося, що в Донецькій області ЗСУ "відправили на концерт Кобзона" групу Сибірського спецназу. Також захисники України "підсмажили" ворожу бронетехніку - від неї залишилися лише спалені залишки.

Нагадаємо, українські військові раніше також розбили штурмовий загін "вагнеровців". Штурмовий загін "Барс-7" зі складу приватної військової компанії Вагнер атакував українські позиції на Луганщині, але був розбитий захисниками України.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти