ЗСУ ліквідували "спадкового військового" - окупанта Ричагова

3 жовтня 2022, 13:09
Молодий російський окупант Антон Ричагов був "денацифікований" 25 вересня, ховали його в Саратовській області 2 жовтня. Він воював з першого дня вторгнення РФ.
Антон Ричагов
Антон Ричагов знайшов свою смерть в Україні / Фото Trlrgram, twitter.com/Shtirlitz53

На війні в Україні ліквідували 25-річного окупанта-лейтенанта російської армії Антона Ричагова. Він воював проти України з першого дня повномасштабного вторгнення Росії 24 лютого.

Молодий російський окупант був "денацифікований" 25 вересня, ховали його в Саратовській області 2 жовтня. Про ліквідацію загарбника повідомив у Twitter офіцер ЗСУ Анатолій Штефан.

"Лейтенант Антон Ричагов успішно провів операцію зі згортання та організованого перекидання з метою нарощування зусиль на іншому напрямку", – іронізує Штефан.

У некрологах росіяни пишуть, що окупант "усвідомлено вибрав службу в збройних силах РФ", тому що "виховувався в сім'ї спадкових військових".

Зазначимо, за даними Генштабу ЗСУ, втрати Росії з 24 лютого по 3 жовтня склали 60 430 осіб особового складу.

Втрати РФ в Україні-статистика
Втрати РФ в Україні - статистика / facebook.com/GeneralStaff.ua

Як повідомляв Главред, українські військовослужбовці ліквідували російського 20-річного окупанта. Єфрейтор Сергій Горчаков пішов на фронт, щоби заробити на "Ладу".

Українські воїни також "відправили на концерт до Кобзона" російського полковника і трьох лейтенантів російських окупаційних військ.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти