ЗСУ "демілітаризували" російського майора з Рязані

29 серпня 2022, 15:00
390
Окупант Володимир Чалін був родом з міста Рязань. Про те, що він став "вантажем 200", повідомлялося ще 24 травня, але фото загарбника з'явилося лише зараз.
Володимир Чалін
Володимир Чалін ліквідований в Україні / Фото facebook.com/irakli.komaxidze

Збройні сили України ліквідували російського майора Володимира Чаліна. Окупант був родом з міста Рязань, але приїхав брати участь у путінській загарбницькій війні.

Про те, що Чалін став "вантажем 200", стало відомо ще 24 травня. Однак зараз волонтеру і блогеру-розслідувачу Іраклі Комахідзе вдалося знайти його фото. Знімки він опублікував у Facebook.

"Його вусате фото і ті, які мені вдалося знайти, раніше не публікувалися", – написав Комахідзе.

відео дня

Відомо, що Чаліна поховали в Рязанській області 27 травня.

Майор був заступником командира батальйону в/ч 71289 (83-тя окрема гвардійська десантно-штурмова бригада у складі ВДВ Збройних сил Російської Федерації, дислокована в Уссурійську).

Як повідомляв Главред, в Україні ліквідований лейтенант Долаан Донгак. Він був земляком російського міністра оборони Сергія Шойгу і проїхав понад п'ять тисяч кілометрів, щоби поповнити лави "двохсотих" окупантів.

Також на війні в Україні ліквідований Микита Сокур - старший сержант російської окупаційної армії з Архангельської області. Він очолював метеорологічну службу однієї з частин Східного військового округу.

Раніше стало відомо, що українські військові ліквідували сержанта російської армії Олександра Чадова з Волгоградської області. Він так хотів воювати, що вирішив повернутися на фронт навіть після серйозного поранення.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти