Коригував вогонь, коли по ньому влупили ЗСУ: на фронті ліквідували російського старлея

22 серпня 2022, 14:17
748
Окупант приїхав з Іркутської області і воював проти України з перших днів широкомасштабного вторгнення.

Оккупант Степан Милоградов
Окупант Степан Милоградов/ Facebook Комахідзе, Радіо Свобода

Українські воїни ліквідували на фронті 26-річного старшого лейтенанта Збройних сил РФ Степана Милоградова, який приїхав воювати в Україну з Іркутської області.

Про його загибель повідомив блогер-розслідувач і волонтер InformNapalm Іраклі Комахідзе. Зазначається, що російський окупант загинув 14 серпня.

відео дня

При цьому його ліквідація відбулася за цікавих обставин. Якраз у той момент, коли він керував квадрокоптером і коригував вогонь свого підрозділу, по ньому "прилетіло" з мінометів українського війська.

У російських пропагандистських ЗМІ розповідали, що Милоградов народився у місті Шелехові Іркутської області. Він навчався у школі №4 та Шелеховському ліцеї.

Потім пішов навчатися у Далекосхідний військовий інститут імені Маршала Радянського Союзу Рокосовського К.К, який закінчив у 2019 році.

У 2021 році Степан Милоградов одружився.

Відомо, що раніше він служив у Чечні. Участь у широкомасштабній війні в Україні він бере з першого дня вторгнення. На початку червня російський загарбник отримав поранення у голову, проте після лікування повернувся на фронт.

Оккупант Степан Миілоградов
Окупант Степан Мілоградов/ Facebook Комахідзе

Раніше повідомлялося, що українські військові ліквідували сержанта російської армії Олександра Чадова з Волгоградської області. Він так хотів воювати, що вирішив повернутися на фронт навіть після серйозного поранення.

Також раніше повідомлялося, що на війні в Україні був ліквідований старший сержант російської окупаційної армії Микита Сокур з Архангельської області. Він очолював метеорологічну службу однієї з частин Східного військового округу.

Дивіться онлайн новини Донбасу:

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти