ЗСУ "амністували" зека-окупанта, завербованого ПВК Вагнер

2 грудня 2022, 08:13оновлено 3 грудня 2022, 07:59
У 2007 році Осадченко замовив і організував вбивство ексчоловік своєї співмешканки, щоб розв'язати житлові питання. Був засуджений до 17 років в'язниці.
Окупант Осадченко
Осадченко загинув 27 жовтня в окупованому селі Білогорівка Луганської області / Фото t.me/a_shtirlitz

На війні в Україні ліквідований найманець ПВК Вагнер. 55-річний Олег Осадченко був завербований "кухарем" Путіна в колонії. У Росії чоловік був засуджений на 17 років в'язниці за вбивство.

Окупанта поховали 1 грудня в Курській області РФ, хоча родом він з Ташкентської області. Про знищення загарбника повідомив полковник Збройних сил України, блогер Анатолій Штефан ("Штірліц") на своєму каналі в Telegram.

Як пишуть росЗМІ, Осадченко загинув 27 жовтня 2022 року в окупованому селі Білогорівка Луганської області.

відео дня

Пропагандисти нічого не пишуть про тюремний термін окупанта, але називають його "героєм" і відзначають, що Осадченко "ще в підлітковому віці вирішив пов'язати своє життя з армією" і "був нагороджений медаллю За відвагу і Орденом мужності".

Водночас на сайті судових актів РФ йдеться, що в 2007 році Осадченко замовив і організував вбивство колишнього чоловіка своєї співмешканки. У жінки з ексчоловіком утворився конфлікт через розділ квартири. Окупант вирішив "розібратися" з чоловіком і тим самим розв‘язати свої житлові питання.

Осадченка посадили на 17 років, а його спільників – на 13.

"Нещодавно записався в ПВК "Дембель" (Вагнер) і за традицією успішно амністований", – написав Штефан.

Хто такий Анатолій Штефан?

Анатолій Валерійович Штефан - український військовослужбовець, блогер, журналіст, полковник Збройних сил України. Відомий під позивним "Штірліц", пише Вікіпедія.

Народився в Запорізькій області.
Закінчив Харківський інститут танкових військ (2004) та Національний університет оборони України імені Івана Черняховського (2020).

З 2004 по 2015 рік проходив військову службу у складі 72-ї окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців.
З 2014 року - учасник російсько-української війни.
2016-2017 - у 53-й окремій механізованій бригаді імені князя Володимира Мономаха, яка дислокувалася в Луганській області, де обіймав посаду заступника командира батальйону. З 2017 року - офіцер Генерального штабу ЗСУ[4].

У 2021 році Штефан був включений до рейтингу найвпливовіших людей Київщини за 2021 рік.

Як повідомляв Главред, ЗСУ ліквідували 33-річного уродженця Томської області Дмитра Черепанова. Російський окупант пішов на війну добровільно: мріяв повторити "подвиг дідів".

Також в Україні "демілітаризований" 64-річний окупант Олександр Заграєв. Воювати він відправився добровольцем. Працював він в Улан-Уденському авіазаводі, а строкову службу проходив у 1976-1978 роки.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти