"Всі перли, що могли": окупанти РФ хваляться дружинам мародерством в Україні

24 червня 2022, 15:59оновлено 24 червня 2022, 16:34
Один з окупантів похвалився своїй благовірній, що вкрав в української родини телевізор.
Російські військові в Маріуполі 24.02.2022
Російські окупанти в Україні / Reuters

Російські окупанти, які знаходяться в Україні, у телефонних розмовах хваляться своїм родичам про те, як займаються мародерством на захоплених територіях.

Перехоплення відповідних переговорів окупантів РФ зі своїми дружинами публікує Головне управління розвідки Міністерства оборони.

Зазначимо, що один з окупантів похвалився своєю благовірною, що вкрав в української родини телевізор.

"Ти розумієш, де я перебуваю. І тут були моменти - командир наш... Пару будинків розкривали. Люди поїхали. Машину забрали. Просто в потрібний час опинився. Будинок шикарний. І кожен забирав, все що міг. Я коли зайшов, він в коробці. Коробку відкрив - ніфіга собі, я його дістав і пішов", - захоплено розповідає ра**ист про грабежі будинків українців.

"Там всі перлі, що могли. Мені просто пощастило. Якби ти знала, скільки командири додому відправили техніки і всього ... Там - мама рідна! Ти навіть уявити собі не можеш, скільки всього. Цей мій телевізор - це крапля в морі", - додав військовий злочинець РФ.

Нагадаємо, раніше правоохоронці встановили військовослужбовців російської в/ч 46108, які порушили закони і звичаї війни. Це Баясхалан Шультумов і Павло Аганаєв.

Як розповіла генпрокурор Ірина Венедиктова, до такого висновку прийшли співробітники прокуратури спільно з СБУ та Департаментом спецрозслідувань Нацполіціїї.

читайте такожСтарлей РФ наказував вбивати цивільних: названо ім'я Бучанського ката

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти