Повернення територій - перший крок до перемоги: Каспаров спрогнозував формат поразки Кремля

24 липня 2022, 14:33
Опозиціонер Гаррі Каспаров заявив, що лише повне звільнення української території може свідчити про перемогу України над російськими окупантами.
Путін, Каспаров
Каспаров спрогнозував формат поразки Кремля / колаж УНІАН і https://ua.depositphotos.com/

Легендарний шахіст, а нині-видатний російський опозиціонер Гаррі Каспаров заявив, що лише тільки повне звільнення тимчасово окупованих українських районів може говорити про перемогу України над російськими окупантами. Таку заяву він зробив у коментарі проекту "Орестократія".

Але, Каспаров підкреслив, що повернення всіх тимчасово окупованих територій України - тільки перший крок до перемоги над агресором. Опозиціонер особливо зазначив, що захід також повинен озвучити принципову позицію.

"Перше, що повинні зафіксувати Європа і Америка – це те, що санкції, що накладаються на Росію за агресію і злочини проти України, не будуть зняті до виконання трьох принципових умов", – зазначив Каспаров.

За його словами, перша умова полягає в повному звільненні всієї території України і відновленні контролю над кордонами станом на 1991 рік. Також Каспаров каже, що Росія зобов'язана буде виплатити всі репарації згідно з оцінками міжнародних інституцій.

читайте такожКаспаров пояснив, навіщо Путіну війна з Україною

Нагадаємо, раніше ЗМІ повідомляли про те, що в Росії вичерпуються ресурси, тому армія країни-агресора стрімко втрачає темпи.

Зараз головною метою Путіна, кажуть експерти, є завоювання Донецької області в її адміністративних межах. Однак ці спроби поки безуспішні.

Пізніше легендарний шахіст і противник путінського режиму Гаррі Каспаров казав - російський диктатор Володимир Путін може оголосити про "перемогу" у війні проти України до 7 жовтня. Якраз в цей день йому виповниться 70 років.

"У Путіна 7 жовтня якраз буде ювілей – 70 років. Думаю, що під цю дату заплановано оголошення "перемоги"", – сказав він.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти