Нахапав 250 млрд доларів: аналітик розповів, де і як Путін ховає свої гроші

21 липня 2022, 11:20оновлено 24 липня 2022, 14:24
Політичний аналітик Валерій Соловей категорично переконаний, що російський диктатор Володимир Путін зараз найбагатша людина на планеті Земля.
Долар, Путін
Аналітик розповів, де і як Путін ховає свої гроші / https://ua.depositphotos.com і УНІАН

Російський диктатор Володимир Путін зберігає свої накопичення (сума гігантська - близько 250 млрд доларів - у валюті, золоті, дорогоцінних каменях) в країнах, звідки неможлива видача. Таку інформацію озвучив відомий російський політичний аналітик Валерій Соловей в інтерв'ю.

"Те, що у нього є, знаходиться у фізичному вигляді в сховищі. Це не обов'язково банківське сховище, там вже ніхто кошти не тримає. У нього зберігається в тоннах готівкова валюта. Путін довіряє готівковій валюті. Він зберігає її в чомусь схожому на піддони. Тонни цієї валюти. Десятки тонн, як і золота", - сказав він.

Соловей категорично переконаний, що російський диктатор Путін ‒ найбагатша людина на планеті Земля.

"Йому десь раз на місяць приносять звіт, скільки становить його стан. Там частина, звичайно, в цінних паперах, але він їм не довіряє. Всього це не менше чверті трильйона доларів. Велика частина - це дорогоцінні камені, тонни злитків, тонни валюти – зберігається в деяких країнах, звідки видачі немає і ніколи не буде. Туди ніхто не полізе. Американці зараз шукають власників, на яких щось записано. І когось знайдуть. В обмін на недоторканність здадуть номінали. Але їх не так багато", - підсумував він.

читайте такожПутіна підставили свої ж через гроші: історик пояснив, чому провалився бліцкриг РФ в Україні

Дивитися з 25: 37

Нагадаємо, раніше політолог Іван Преображенський пояснював, що Путін вважатиме перемогою у війні проти України. За його словами, перемогою для російського диктатора буде захоплення великої території і її утримування. При цьому він вимагатиме, щоб світ визнав захоплені території російськими.

До того відомий астролог Влад Росс зазначав, що стан здоров'я президента РФ Володимира Путіна залишає бажати кращого. За словами астролога, наступницею Путіна може стати його дочка.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти