В Україні скасували підвищення тарифів на воду

3 липня 2023, 12:39
Національна комісія з енергетики та комунальних послуг скасувала свої рішення про підвищення тарифів.
В Україні скасували підвищення тарифів на воду
Тарифи на воду не будуть підвищувати / колаж: Главред, фото: УНІАН, рixabay.com

НКРЕКП скасувала рішення на подорожчання тарифів щодо централізованого водопостачання та водовідведення.

Під час попереднього засідання Національна комісія прийняла рішення щодо підвищення тарифів на послуги 34 водоканалів. З 1 липня 2023 року тарифи на водопостачання мали зрости в середньому на 32%. Однак сьогодні, 3 липня, рішення скасували, повідомили на сайті НКРЕКП.

"Верховний Головнокомандувач в період воєнного стану висловився проти рішення про перегляд тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення, що є самодостатньою підставою для скасування прийнятого Регулятором рішення. Крім цього, Прем’єр-міністр України наголосив на необхідності проведення консультацій щодо такого рішення. У зв’язу з цим пропоную скасувати постанови від 29 червня 2023 року відповідно до переліку, який оприлюдений в проєкті рішення", - зазначив Голова НКРЕКП К.Ущаповський.

відео дня

Комуналка для українців

Нагадаємо, що українці можуть платити за світло вдвічі менше. Українці можуть в два рази скоротити суми в платіжках за електроенергію - для цього необхідно встановити двозонний лічильник.

Хто із українців має право отримати знижку на газ. Клієнти Державної компанії "Нафтогаз України" мають можливість отримати знижку на "блакитне паливо" в розмірі 1%.

Українцям підвищать тарифи на електрику та перерахують субсидії. Через підвищення тарифів на електрику в Україні внесли зміну на процес оформлення субсидій. Тепер можна офромити виплати в один клік та потрібно мінімум документів.

У Міненерго пояснили, чому українцям збираються підняти тарифи на світло. У Міненерго анонсували підвищення тарифів на світло через брак грошей для відновлення енергосистеми та її підготовку до зими 2023/24.

Більше важливих новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти