В Україні звільнено все керівництво митниці – нардеп Гончаренко

1 лютого 2023, 14:22
За даними нардепа від "Європейської солідарності" Олексія Гончаренка, виконуючим обов'язки голови митниці буде Сергій Звягінцев.
В Україні звільнено все керівництво митниці – нардеп Гончаренко
В Україні звільнено все керівництво митниці – нардеп Гончаренко / коллаж фото УНІАН

Найближчим часом владою України буде прийнято рішення про звільнення керівництва Державної митної служби. Першим про це згадав у своєму Telegram-каналі керівник парламентської фракції "Слуги народу" Давид Арахамія.

"Сьогодні: обшуки в податковій; вручення повідомлень про підозру чиновникам Міністерства оборони. [...] Звільнення всього керівного складу митниці", – написав він.

Пізніше цю інформцію озвучив вже нардеп з фракції "Голос" Ярослав Железняк. "Так - звільняють головний склад митниці. В.О. буде поки один із заступників", - написав він у своєму Telegram-каналі.

Далі, нардеп від "Європейської солідарності" Олексій Гончаренко написав, що виконуючим обов'язки голови митниці буде Сергій Звягінцев.

"Сьогодні буде звільнення всього керівного складу митниці. В. о. голови митниці буде заступник нинішнього глави Сергій Звягінцев", - передав інформацію депутат.

"Кабмін звільнив керівний склад митниці. Звільнені: в.о. Демченко та його зами - Щуцький та Черкаський", - говорилося у тексті.

В Україні звільнено все керівництво митниці – нардеп Гончаренко

Відставки у вищих ешелонах української влади

У мережі напередодні з'явилася інформація про те, що заява про звільнення з посади написав заступник голови Офісу президента Кирило Тимошенко. На його посаду нібито планують призначити голову Київської ОВА Олексія Кулебу. Також стверджувалося, що у відставку подадуть і голови ОВА Сумської, Дніпропетровської, Запорізької та Херсонської областей України.

Президент України Володимир Зеленський у своєму вечірньому відеозверненні підтвердив інформацію про кадрові зміни. І також анонсував нові відставки.

Вранці 24 січня указ про відставку Кирила Тимошенко був опублікований на сайті президента.

Крім того, Офіс генпрокурора звільнив керівників п'ятьох обласних прокуратур, генпрокурор Андрій Костін також звільнив свого заступника Олексія Симоненка і призначив нову трійку заступників.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти