Тимошенко підтвердив свою відставку з ОП: указ про його відхід опублікований на сайті Зеленського

24 січня 2023, 08:44
Заступник голови Офісу президента Кирило Тимошенко підтвердив факт відходу у відставку. Незабаром на офіційному сайті глави держави з'явився відповідний указ.
Тимошенко, Зеленський
Кирило Тимошенко підтвердив свою відставку з ОП / Колаж фото УНІАН

Заступник голови Офісу президента Кирило Тимошенко підтвердив факт своєї відставки. Відповідне фото із заявою на ім'я Володимира Зеленського в руках він опублікував на своєму Telegram-каналі.

"Дякую президенту України Володимиру Зеленському за довіру і можливість робити добрі справи кожен день і кожну хвилину. Дякую кожному керівнику обласних військових адміністрацій. Ми з вами змогли побудувати найпотужнішу команду в країні. Ви справді круті. Ви справжні воїни світла!", - написав Тимошенко.

Тимошенко підтвердив свою відставку з ОП: указ про його відхід опублікований на сайті Зеленського

Пізніше на офіційному сайті президента України був опублікований відповідний указ.

"Звільнити Тимошенка Кирила Владленовича з посади заступника керівника Офісу президента України згідно з поданою заявою", − йдеться в тексті.

Відставки у вищих ешелонах української влади

У Мережі напередодні з'явилася інформація про те, що заяву про звільнення з посади написав заступник голови Офісу президента Кирило Тимошенко. На його посаду нібито планують призначити голову Київської ОВА Олексія Кулебу.

Також стверджується, що у відставку подадуть і голови ОВА Сумської, Дніпропетровської, Запорізької та Херсонської областей України.

Президент України Володимир Зеленський у своєму вечірньому відеозверненні підтвердив інформацію про кадрові зміни. І також анонсував нові відставки.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти