Повоював місяць і став "двохсотим": в Україні ліквідували лейтенанта з Башкортостану

3 вересня 2022, 08:00
25-річний загарбник Артур Єнікєєв закінчив Казанське вище танкове командне училище. Після навчання був одразу відправлений на військову службу.
Артур Еникеев
Окупант Артур Єнікєєв ліквідований в Україні / Фото facebook.com/irakli.komaxidze

Захисники України ліквідували ще одного російського окупанта. Черговим "двохсотим" став старший лейтенант Артур Єнікєєв з Калінінградської області.

25-річний загарбник Єнікєєв закінчив Казанське вище танкове командне училище. Після навчання був одразу відправлений на військову службу. В Україну приїхав у складі 18-ї мотострілецької дивізії 11-го армійського корпусу берегових військ ВМФ Балтійського флоту. Про це у Facebook повідомив волонтер, блогер-розслідувач Іраклій Комахідзе.

Обставини і місце ліквідації Єнікєєва не повідомляються.

відео дня

У некролозі, опублікованому в росЗМІ, йдеться, що окупант Єнікєєв був направлений на Донбас 13 червня, а вже 19 липня був знищений. Також вдалося встановити сторінки "двохсотого" в російських соцмережах.

Артур Еникеев
Артур Єнікєєв - випускник Казанського танкового училища 2019 року / Фото facebook.com/irakli.komaxidze
Артур Еникеев
Артур Еникеев / Фото facebook.com/irakli.komaxidze

"Випускник Казанського танкового училища 2019 року, яке він закінчив з червоним дипломом, був розподілений у військову частину, дислоковану в анексованій Східній Пруссії, в т.зв. місто Гусєва (Гумбіннен) т. зв. Калінінградській області, де дислокується нещодавно сформована 18-та мотострілецька дивізія 11-го АК берегових військ ВМФ Балтійського флоту", – написав Комахідзе.

Артур Еникеев
Обставини і місце ліквідації Єнікєєва не повідомляються / Фото facebook.com/irakli.komaxidze

Як повідомляв Главред, в Україні ліквідований лейтенант Долаан Донгак. Він був земляком російського міністра оборони Сергія Шойгу і проїхав понад п'ять тисяч кілометрів, щоби поповнити лави "двохсотих" окупантів.

Крім того, на війні в Україні ліквідований Микита Сокур - старший сержант російської окупаційної армії з Архангельської області. Він очолював метеорологічну службу однієї з частин Східного військового округу.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти