У Тернополі автомат з іграшками ледь не вбив маленьку дівчинку

6 липня 2021, 22:46
Нещасний випадок стався 5 липня близько 18:30 на зупинці громадського транспорту в центрі міста.
Іграшка
Ігровий автомат ледь не вбив дитину / УНН

Восьмирічну дівчинку в Тернополі вдарив струмом автомат з іграшками, дитина перебуває у лікарні. Удар був такої сили, що дівчинку відкинуло на асфальт. До лікарні її доставили із сильними опіками. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

"Нещасний випадок трапився 5 липня близько 18:30 на зупинці громадського транспорту в центрі міста. Там стояв автомат із іграшками, і дитина підійшла до нього, щоб спробувати щось дістати. Коли неповнолітня торкнулася "кран-машини", її вдарило струмом і відкинуло на асфальт. Дитину з термічними опіками доставили до лікарні", - сказано в повідомленні.

Поліцейські виявили, що в автоматі було розбите скло. Вони встановили власника автомата, вилучили пристрій і направили на експертизу.

відео дня

читайте такожЗгвалтували і викинули на дорогу: як покарали дівчинку, яка залишила подругу вмирати

Раніше Главред писав про те, що в Житомирській області 11-річного хлопчика привезли до лікарні з кульовим пораненням з пневматичної рушниці.У нього вистрілив 13-річний друг.

Вчора, 4 липня, до Пулинської лікарні з пораненням потрапив 11-річний хлопчик, який гостював у селі Бастова Рудня. Як з'ясувалося, в нього з пневматичної рушниці під час розваг потрапив 13-річний товариш. У постраждалого хлопчика діагностували поранення грудної клітини і надалі прооперували в обласній дитячій лікарні.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти