У російській глибинці вибухнула ракета, яку росіяни запустили по Україні

15 вересня 2022, 08:23
У районі села Кендже-Кулак туркменського округу Ставропольського краю Росії впала російська ракета, яка, швидше за все, призначалася для України.
Ракета, Ставропілля
У російській глибинці вибухнула ракета , яку росіяни запустили по Україні / Інформ-Напалм, скріншот з відео

У російській глибинці - в районі села Кендже-Кулак Ставропольського краю впала ракета російської армії, яка, по всій видимості, призначалася для підлого удару по Україні. Про це повідомляє міжнародне розвідувальне співтовариство InformNapalm з посиланням на російські ЗМІ.

Повідомляється, що в результаті удару постраждали 5 осіб, у тому числі одна дитина. Підконтрольні російській владі Telegram-канали писали, що впав і загорівся на Ставропіллі нібито безпілотник.

Однак експерти уважно розглянули уламки на опублікованих фото і з високим ступенем ймовірності ідентифікували, що впав біля села "невідомий літальний апарат" – російська надзвукова універсальна протикорабельна ракета середнього радіусу дії П-800. Хоча на фото, що з'явилися пізніше, зображена хвостова частина ракети, схожої на ракету 9-а-7660 "Кинджал".

відео дня
Ракета, Ставропілля
Ракета, Ставропілля

"Не виключено, що російські ЗМІ підкидають фейкові фото, щоб ускладнити ідентифікацію або приховати обставини катастрофи", – припустили експерти.

У російській глибинці вибухнула ракета, яку росіяни запустили по Україні
У російській глибинці вибухнула ракета, яку росіяни запустили по Україні

Нагадаємо, раніше російські окупанти так невдало запустили ракету "Точка-У" над Алчевськом, що вона відразу ж розлетілася на шматки. Таке в месенджері Telegram опублікував відомий журналіст Андрій Цаплієнко.

"Російська "Точка У" вибухає над Алчевськом. Після невдалого пуску розсипається на частини. За першим пуском відразу йде старт другої ОТР у бік Сєвєродонецька або Лисичанська", – написав він.

Російські загарбники знову зганьбилися під час використання ракетного комплексу "Іскандер". Ракета, яку вони запустили, впала в поле недалеко від їх позицій, не пролетівши і 10 секунд.

На відеозаписі інциденту помітно як загарбники запускають ракету, проте вона явно летить не туди, куди вони хотіли б, а падає буквально "під носом" у окупантів.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти