У розвідці назвали, коли та чим РФ планує масовано бити по Україні

14 жовтня 2023, 02:50
921
Ворог останнім часом в більшості завдає ударів дронами-камікадзе, підкреслив Андрій Юсов.
Ракета Онікс, ракетний удар
РФ може готувати нові ракетні удари / Колаж: Главред, фото: depositphotos.com/ua, відкриті джерела

Представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов розповів про те, коли і чим російські окупанти планують масовано бити по Україні.

Ворог останнім часом в більшості завдає ударів дронами-камікадзе, причому ракет використовується менше. Про це він повідомив в ефірі інформаційного марафону.

При цьому представник української військової розвідки не виключив, що ворог накопичує ракетний арсенал для можливості нанесення ударів по енергетичній інфраструктурі України.

відео дня

За його словами, це може статися, коли буде настання холодів і з початком зимового періоду, тому необхідно бути готовим до нових атак на цивільні і критичні об'єкти.

"Це ймовірний сценарій. Думати, що маніяк не буде повторювати спроб здійснювати таки терористичні атаки цієї зими - підстав ніяких немає. Тому війна триває, Україна продовжує боротьбу, продовжує звільнення власних територій, а це означає, що держава-агресор може продовжувати свої терористичні удари", – додав Юсов.

Масовані удари РФ

Раніше українцям назвали цілі і терміни нових масованих ударів РФ. Костянтин Криволап не виключає, що РФ буде бити по Україні відразу з декількох точок.

Нагадаємо, раніше у ЗСУ назвали терміни та цілі ворожих атак. Існує цілий перелік об'єктів, які потенційно ворог захоче вразити, попередив Юрій Ігнат.

Нагадаємо, українцям назвали цілі – чим і коли планує бити РФ. Наталія Гуменюк розповіла про тактику дронових ударів РФ по території України.

Більше новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти