У Києві водій сміттєвоза оригінально провчив "героя парковки": в Мережі показали фото

28 липня 2021, 09:41
Автомобіль навмисне оточили сміттєвими баками. Тепер, аби виїхати, водієві доведеться власноруч їх прибирати від свого авто.
У Києві водій сміттєвоза оригінально провчив 'героя парковки': в Мережі показали фото
У Києві покарали порушника ПДР / Київ Оперативний

У Києві відзначився черговий любитель порушувати правила паркування. Водій припаркувався в пів метрах від сміттєвих баків і перекрив підходи до них для місцевих жителів і співробітників комунальної служби.

Способи боротьби з такими порушниками існують найрізноманітніші. Цього разу порушника оригінально покарали столичні комунальники. Курйозне фото було опубліковано в Телеграм-каналі "Київ Оперативний" сьогодні вранці.

"Коли водій сміттєвоза теж має почуття гумору", – підписав знімок автор публікації. На знімку видно, що припарковане авто, ймовірно, навмисне оточили сміттєвими баками з декількох сторін. Тепер, щоб виїхати, водієві доведеться власноруч їх прибирати від свого авто.

відео дня

Зазначимо, що відповідно до пункту 15.10 Правил дорожнього руху, забороняється стоянка автомобілів ближче 5 метрів від контейнерних майданчиків або контейнерів для збору побутових відходів.

У Києві водій сміттєвоза оригінально провчив 'героя парковки': в Мережі показали фото
Покарання для "героя парковки" від водія сміттєвоза / Телеграм Київ Оперативний

Як повідомляв Главред, напередодні в Києві сталося курйозне ДТП. На Севастопольській площі пасажири штовхали застряглий тролейбус і "в'їхали" в Nissan.

В той же день п'яна суддя за кермом влаштувала ДТП. вона протаранила електроопору і врізалася в дерево. Зазначається, що справу вже намагаються "зам'яти".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти