У Києві з-під варти втік педофіл: з'явилися фото зловмисника

6 липня 2021, 21:25
Він втік вночі. На даний момент його розшукує поліція.
педофіл втік
Чоловіка підозрюють у зґвалтуванні неповнолітнього / НПУ

У Києві вночі на 6 липня з-під варти втік зловмисник, якого підозрюють у зґвалтуванні неповнолітнього.

Пресслужба столичної поліції опублікували фото втікача.

"Подільським управлінням поліції за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст. 152 Кримінального кодексу України, розшукується Замятін Євген Володимирович, 12.06.1986 року народження, який 06.07.2021 вчинив втечу з-під варти", - йдеться в повідомленні.

відео дня

Зазначається, що підозрюваному на вигляд - 35 років. Чоловік зростом 170-175 см, середньої статури. На час втечі він був одягнений в сіру футболку, сині джинси і темні кросівки. Поліція вже почала пошуки зловмисника і попереджає громадян про його небезпеку.

У разі будь-якої інформації про втікача, копи просять повідомляти за номерами телефонів: 097-893-84-14, 063-431-73-74 або ж дзвонити на спецлінію 102.

педофіл втік

Тим часом, "Київ Оперативний" повідомляє, що зловмисник безробітний і не має постійного місця проживання. Він народився в Криму.

"Зазначена істота вчинила кримінальне правопорушення, передбачене ч.4 ст. 152 КК України (вчинення дій сексуального характеру, пов'язаних з вагінальним, анальним або оральним проникненням в тіло іншої особи, яка не досягла чотирнадцяти років)", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, у Тернопільській області біля села чоботів Борщівського району автомобіль на смерть збив 21-річну студентку Маріанну Якимчук. Дівчина разом з батьком поверталася з Тернополя додому на свята. Однак, вийшовши з автобуса, на пішохідному переході її збила машина.

Трагедія трапилася в 2018 році, і після трьох років судового процесу, мама покійної Маріанни Якимчук Галина Якимчук розповів, що винуватця ДТП засудили до 7 років позбавлення волі, але в той же день, почувши вирок, він втік до Польщі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти