У Києві 70% жителів без світла, водопостачання відновлено на лівому березі - Кличко

24 листопада 2022, 08:11оновлено 24 листопада 2022, 09:40
Енергетики докладають усіх зусиль, щоб якнайшвидше повернути електрику. Це залежатиме від відновлення балансу в енергосистемі України.
вибух, відключення світла
70% Києва поки що залишається без електрики / Колаж фото УНІАН

У Києві відновлено водопостачання на лівому березі міста. На правому - планується відновити в першій половині дня в четвер, 24 листопада. Про це заявив мер столиці Віталій Кличко.

При цьому 70% Києва поки залишається без електрики.

"Енергетики докладають усіх зусиль, щоб якнайшвидше його повернути. Однак зазначають, що це залежатиме від відновлення балансу в енергосистемі України. Оскільки Київ є частиною загальнодержавної енергосистеми", - написав Кличко у Telegram.

відео дня

Ракетний удар по Україні 23 листопада

23 листопада Росія почала масовану ракетну атаку на Україну. На Дніпропетровщині, Київщині, Полтавщині спрацювала ППО, у Києві, Київській та Вінницькій області є прильоти.

В результаті масованого ракетного удару РФ у Києві три людини загинули і шість постраждали.

Мер Києва Віталій Кличко повідомив, що 23 листопада російські окупанти випустили по Києву 31 ракету. Українським захисникам вдалося збити 21 ракету, проте кілька об'єктів критичної інфраструктури постраждали. У місті зныкло світло, интернет, мобільний зв'язок.

Через масовані російські обстріли української інфраструктури у Києві повністю призупинилися поставки води. Кличко закликав киян, про всяк випадок, запастися водою.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти