Вранці в Харкові лунали вибухи: окупанти обстріляли три райони

19 серпня 2022, 07:18
Під російськими обстрілами опинилися Київський, Основ'янський та Немишлянський райони Харкова. За попередніми даними, постраждала одна людина.
Харків
Харків знову опинився під обстрілом окупантів / Фото УНІАН

Вранці 19 серпня російські окупанти відкрили вогонь по Харкову. У місті та області була оголошена повітряна тривога, прогриміли вибухи. Спалахнула пожежа, відомо щонайменше про одного потерпілого.

Під російськими обстрілами опинилися Київський, Основ'янський та Немишлянський райони Харкова, повідомив у Telegram мер Ігор Терехов.

"В одному випадку маємо влучання в житлову будову, за попередніми даними, одна людина постраждала. Також є приліт по інфраструктурному об'єкту. Там пожежа", - написав мер міста.

відео дня

Дивіться новини Харкова онлайн:

Обстріли Харкова російськими окупантами

Увечері 17 серпня російські війська обстріляли Салтівський район в Харкові. Окупанти вдарили по гуртожитку.

Пізніше стало відомо, що кількість загиблих через ракетний удар по гуртожитку у Салтівському районі Харкова зросла до 17 осіб, загинула 13-річна дитина.

Рано вранці 18 серпня окупанти знову атакували Харків ракетами. На місцях прильотів спалахнули пожежі. Російські окупанти вранці вдарили ракетою в приміщення гуртожитку в Слобідському районі Харкова. Відомо про 18 поранених, двоє з них – діти. Одна людина загинула.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти