Україна повернула тіла 51 загиблого українського воїна

15 вересня 2023, 16:21
587
Українська сторона здійснила низку заходів, щоб повернути тіла загиблих українських воїнів, які захищали Україну.
Україна повернула тіла 51 загиблого українського воїна
Україна повернула тіла загиблих українських військових / колаж: Главред, фото: pixabay.com

Координаційний штаб із питань поводження з військовополоненими повідомив про те, що Україна повернула тіла ще 51 загиблого українського військового.

Як повідомили у Telegram-каналі штабу, українська сторона здійснила низку заходів, за результатами яких на підконтрольну українському уряду територію вдалося репатріювати тіла 51 загиблого воїна.

Передача тіл відбулася завдяки спільній роботі Координаційного штабу, Управління цивільно-військового співробітництва Генерального штабу Збройних сил України та Управління з питань осіб, зниклих безвісти за особливих обставин.

відео дня

Загалом за два роки роботи вдалося репатріювати тіла 1832 українських оборонців.

"Україна продовжуватиме пошуки та повернення тіл усіх наших героїв, які віддали свої життя у боях за незалежність України", - наголосили у штабі.

Нагадаємо, що у боях з російськими окупантами загинув молодий розвідник-сапер. Свій останній бій захисник України прийняв у Луганській області. Без батька залишилися дві його маленькі доньки-двійнята.

У боях на Херсонщині загинув молодий воїн з Рівного. 21-річний воїн Роман "Ворон" Кужель став на захист рідної країни з перших днів повномасштабного російського вторгнення, а після війни планував одружитися.

Більше військових новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти