ЗСУ "задвухсотили" офіцера окупантів, який мріяв "влаштувати Бучу" по всій Україні

9 червня 2022, 13:11
2823
18 травня старший лейтенант окупантів Віктор Булатов закликав влаштовувати різанину по типу Бучанської по всій Україні, а вже 29 травня його вбили ЗСУ.
Окупант
Окупант Віктор Булатов / скріншот з відео

Бійці ЗСУ в жорсткій битві з російськими агресорами ліквідували старшого лейтенанта-десантника Віктора Булатова - того, який закликав "влаштувати Бучу від Харкова до Львова".

Він був родом з Архангельська. Його смерть підтвердив місцевий губернатор Олександр Цибульський в соціальній мережі "ВКонтакте".

Зазначається, що 27-річного загарбника окупанти посмертно нагородили "Орденом Мужності".

відео дня

"У 2014 році він був покликаний в з'єднання ВДВ РФ міста Рязані і направлений в розвідувально-десантну роту в Тулу. У травні 2020 року успішно закінчив Рязанське Гвардійське вище повітряно-десантне командне училище імені генерала армії В.Ф. Маргелова", – написав Цибульський.

18 травня у своєму акаунті в цій же соцмережі Булатов, публікуючи знімок з мерзенною посмішкою, цинічно закликав: "даєш Бучу в кожне місто від Харкова до Львова!".

Але вже 29 травня українські бійці успішно його ліквідували.

ЗСУ 'задвухсотили' офіцера окупантів, який мріяв 'влаштувати Бучу' по всій Україні

читайте такожЗСУ ліквідували агресора, який причетний до розстрілів людей на Майдані в 2014-му

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що про ліквідацію ЗСУ високопоставленого окупанта, генерал-майора Романа Кутузова, стало відомо в неділю, 5 червня.

"Російський генерал-майор Кутузов загинув, намагаючись підрозділ ВДВ- "елітну" частину-кинути в наступ. Він загинув на полі бою, намагаючись підняти солдатів в атаку. І це далеко не перший такий випадок. Це показує, що у росіян дуже великі проблеми: багато "відмовників", – сказав радник керівника офісу президента Олексій Арестович.

До того офіцер ЗСУ і блогер Анатолій Штефан (позивний "Штірліц") писав, що українські бійці знищили нового офіцера-начальника російських окупантів.

Цього разу нашими воїнами був ліквідований керівник штабу 336-ї бригади морпіхів російського Балтійського флоту полковник Руслан Ширін.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти