В одного був позивний "Козак": у боях за Україну загинули двоє добровольців з Польщі

6 грудня 2022, 12:35
Як кажуть у польській владі, загинули Януш Шеремета (у нього був позивний "Козак") і його побратим Кшиштоф, які воювали в Інтернаціональному легіоні.
ВСУ, поляки
У боях за Україну загинули двоє добровольців з Польщі / Колаж фото УНІАН і facebook.com

Польська влада оголосили про загибель двох громадян Польщі, які воювали в лавах ЗСУ проти російських окупантів. Про це повідомляє портал PAP.

Загинули Януш Шеремета (у нього був позивний "Козак") і його побратим Кшиштоф (його прізвище не розкривається), які воювали в Інтернаціональному легіоні.

Трохи раніше, влітку нинішнього року в лавах ЗСУ в боях з російськими окупантами загинув боєць Інтернаціонального легіону ‒ доброволець Томаш Валентек, який був чемпіоном Польщі зі змішаних єдиноборств ММА.

Нагадаємо, раніше білоруське видання Наша Нива повідомляло про те, що шестеро білоруських добровольців ЗСУ з полку імені Кастуся Калиновського загинули під Лисичанськом.

Як виявилося, білоруси опинилися на шляху великої колони російських військ і вступили в бій. Згодом стало відомо, що частина військових загинула, інші потрапили в російський полон.

До того, у боях за Україну з російськими окупантами, виконуючи бойове завдання, загинув командир батальйону "Волат" полку імені Кастуся Калиновського - білорус Іван Марчук з позивним "Брест".

Його підрозділ взяв участь у стримуванні танкового прориву ворога 26 червня під Лисичанськом.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти