Служив в Абхазії, ліквідований в Україні: ЗСУ в Херсонській області "задвухсотили" окупанта з Рязані

7 вересня 2022, 07:36
29 серпня ЗСУ знищили розрахунок РСЗВ Град на Херсонщині. Була підтверджена ліквідація чотирьох окупантів. Імовірно, саме тоді був знищений Роман Трубніков.
Роман Трубніков
Роман Трубніков був ліквідований в Україні / Фото facebook.com/irakli.komaxidze

Збройні Сили України ліквідували у Херсонській області російського окупанта Романа Трубнікова. Раніше він служив на території тимчасово окупованої Абхазії в Грузії.

Окупант проходив службу у взводі забезпечення 1-го артилерійського дивізіону в/ч 09332 з місцем дислокації в місті Гудаута окупованої Абхазії. Про це у Facebook повідомив волонтер, блогер-розслідувач Іраклій Комахідзе.

"Знову 7-ма в/база порадувала в/ч 09332 (Рязань бачив, в Апсни коза бачив, Херсон кавун бачив)", - написав Комахідзе.

відео дня

Ліквідацію загарбника підтвердили в російських ЗМІ 3 вересня.

Раніше в мережі з'явилася інформація, що 29 серпня на Херсонщині ЗСУ знищили розрахунок РСЗВ "Град" 1-го артилерійського дивізіону в/ч 09332. Тоді була підтверджена ліквідація чотирьох окупантів. Ймовірно, саме тоді був знищений Трубніков. Зазначається, що це вже восьмий підтверджений випадок ліквідації окупанта 1-го артилерійського дивізіону в/ч 09332.

Роман Трубніков
Роман Трубніков / Фото facebook.com/irakli.komaxidze
Роман Трубніков
Роман Трубніков / Фото facebook.com/irakli.komaxidze

Комахідзе зазначив, що по сторінках в соцмережах ліквідованого загарбника вдалося підтвердити, що він дійсно проходив службу в окупованій Абхазії.

Як повідомляв Главред, на війні в Україні ліквідували військового російської окупаційної армії Ільміра Кашапова. Багатодітний окупант приїхав вбивати українців з Татарстану.

Крім того, українські військові ліквідували російського десантника Юрія Козлова, який воював проти України з першого дня повномасштабного вторгнення. Окупанта ліквідували на Херсонщині.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти