Скандальному капелюху з головної ялинки країни знайшли новий притулок

8 січня 2021, 18:21оновлено 11 січня 2021, 14:15
Як мінімум 15 організацій погодилися взяти казковий капелюх до себе.
Ялинка в капелюсі-як виглядає головна ялинка України і чому над нею сміються
Капелюсі з головної ялинки знайшли нове застосування / Facebook Ігоря Добруцького

Скандальному капелюху, який раніше прикрашав головну ялинку країни, знайшли нове застосування - його буде демонтовано із Софійської площі та встановлено на даху будівлі на вулиці Шпака, де знаходиться Київська школа економіки.

Ще під час скандалу, коли капелюх перебував на верхівці ялинки, кілька компаній підтримали ідею його збереження. Як мінімум 15 організацій погодилися взяти казковий капелюх до себе, пише Сьогодні.

"Перша організація, яка погодилася взяти до себе капелюх і прикрасити ним свою будівлю була Kyiv School of Economics Тимофія Милованова. Зараз вони повторно звернулися до нас. І ми віддаємо казковий капелюх їм у оренду на три місяці. Після цього капелюх віддамо в оренду іншим бізнес-структурам, які виявили бажання", – розповів Ігор Добруцький, президент Folk Ukraine, яка організовує новорічне свято на Софійській площі.

читайте такожУ ПЦУ пояснили, чому відхрестилися від " ялинки в капелюсі"

Відзначається, що скандальний капелюх тепер буде приносити дохід своїм творцям, але вартість оренди вони не озвучують.

"Можу сказати, що капелюх повернеться до нас лише 1 грудня цього року до Добропарку, де заплановано відкриття сезону Зима за містом", – додав Ігор Добруцький.

Головна ялинка країни - про що раніше повідомляв Главред:

  • У перший день зими в Україні почали встановлювати головну ялинку країни. Коли фото новорічної красуні потрапило до соцмереж, грянула бурхлива хвиля обурень: багато українців не оцінили, що замість Вифлеємської зірки або Ангела верхівку дерева прикрашає капелюх з Гаррі Поттера.
  • Пізніше представник пресслужби Православної церкви України, священник Іван Сидір розкритикував головну новорічну ялинку України, яку встановили на Софійській площі в Києві.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти