Шефір в шоковому стані, його відвезли в безпечне місце - Арахамія

22 вересня 2021, 12:21оновлено 23 вересня 2021, 09:17
Перший помічник президента вважає, що стріляли саме в нього. Мовляв, злочинці могли не побачити, що за кермом перебуває водій, а не він сам.
Шефір
22 вересня невідомі обстріляли авто Сергія Шефіра , він не постраждав / УНІАН

Глава фракції Слуга народу Давид Арахамія у Верховній Раді Давид Арахамія підтвердив факт нападу на Сергія Шефіра - першого помічника президента Володимира Зеленського.

За його словами, він вже поспілкувався телефоном з Шефіром – той перебуває в шоковому стані та вважає, що стріляли саме в нього. Мовляв, злочинці могли не побачити, що за кермом перебуває водій, а не сам Шефір, повідомляє Telegram-канал Pavlovsky News.

Арахамія зазначив, що Шефір дуже часто їздить за кермом авто: в половині випадків сам, в половині випадків - з водієм. Цього разу за кермом Audi А-8 був водій. Чоловік дістав три кульових поранення і госпіталізований у Феофанію.

Голова голови фракції СН зазначив, що Шефіра відвезли в безпечне місце.

Обстріл авто Сергі'я Шефіра - що відомо:

Замах на Сергія Шефіра стався на виїзді з Києва - на Новообухівській трасі близько десятої години ранку в середу, 22 вересня.

Стрілянина велася в основному в ліву сторону автомобіля Audi А-8, пасажиром якого був перший помічник президента. Постраждав водій авто - він дістав три кулі.

У МВС України уточнили, що в автомобіль Шефіра потрапило понад 10 куль. Проводиться спеціальна поліцейська операція з розшуку зловмисників.

Всіх, у кого є яка-небудь інформація про обставини замаху на життя двох громадян України, просять повідомляти в поліцію на лінію 102.

В Офісі президента заявили, що з автоматичної зброї намагалися вбити ключового члена команди Зеленського. Інцидент пов'язують зі спробою протидіяти політиці президента щодо деолігархізації та детінізації економіки, проти якої об'єдналися напівкримінальні та економічні суб'єкти.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти