"З Україною в серці": БФ молодіжної ініціативи "Надія" проведе хвилю аукціонів в Європі та США для збору коштів на медобладнання

7 червня 2023, 16:19оновлено 8 червня 2023, 10:27
51449

Благодійний фонд молодіжної ініціативи "Надія" оголосив про початок хвилі благодійних аукціонів "З Україною в серці", на яких будуть зібрані кошти для придбання медичного обладнання – КТ, гастроскопів, УЗД та рентген-апаратів. Головним партнером заходів стане відомий український фонд HOPE.UA.

Аукціони "З Україною в серці" відбудуться у низці країн світу, перший - вже цього місяця в одній з європейських країн. А заключний захід пройде 24 серпня, в День незалежності України у США за підтримки американських партнерів фонду, зокрема, "Revival Foundation".

На першому благодійному аукціоні "Незламні серця", організованому фондом "Надія" у Києві 30 квітня, зібрано понад 130 тисяч євро на придбання першого і єдиного на всю Донецьку область апарату МРТ. Аукціон підтримали Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний та начальник ГУР Кирило Буданов, які підписали лоти та подякували волонтерам за їхню готовність рятувати життя українських захисників.

"Це результат довіри людей до нашого фонду, підтримки міжнародних партнерів, а головне - неймовірної людської поваги та любові до нашого головнокомандувача генерала Валерія Залужного, наших ЗСУ та військових медиків, які щодня на передовій рятують сотні життів. Ми змогли об’єднати спонсорів, меценатів, бізнесменів задля великої місії - порятунку тих, хто захищає від ворога нашу державу", - зазначила Алла Ландар, почесний президент БФ молодіжної ініціативи "Надія".

За словами одного з засновників фонду Івана Дубіля, перший захід з хвилі аукціонів "З Україною в серці" відбудеться в одній з європейських країн і пройде під патронатом Посольства України. На захід запрошені Перша леді цієї країни, представники посольств дружніх до України країн, місцеві громадські діячі, бізнесмени, меценати та українці, які проживають в Європі.

"Наш досвід проведення аукціону "Незламні серця" у Києві, за результатами якого ми змогли придбати для Донеччини апарат МРТ, довів, що "Надія" має підтримку та довіру людей. А довіра, помножена на бажання людей допомогти, виливається у чудові, корисні та життєво важливі для українських лікарень благодійні проекти", - розповів співзасновник фонду Владислав Ландар.

На аукціонах "З Україною в серці" заплановані виступи амбасадора фонду "Надія", піаніста і композитора Євгена Хмари, гурту KAZKA та співака CHEEV. Серед лотів - прапори та марки з підписами Валерія Залужного та Кирила Буданова; боксерські рукавички з підписами братів Кличків і Олександра Усика; футбольні м’ячі з підписами гравців ФК "Динамо" та ФК "Шахтар", ювелірні прикраси та одяг українських брендів.

Партнерами заходу виступили Lifeberry event agency, Revival Foundation та Eltech Trust, Klitschko Foundation, Українська асоціація футболу, "Золота країна", "Медирент" і "Дойч-Фарм", Благодійний фонд Дениса Парамонова, Familia Landar, група компаній PERIMETER, БФ "Мистецька ініціатива", From Heart UA та Київська обласна рада.

Долучитися до збору може кожен українець, перерахувати кошти можна тут - https://nadia-fund.com/last-materials#rec525822472. Кожна гривня - це ваш внесок в порятунок життя!

"Ми вдячні за підтримку усім, хто допомагає Україні, українським захисникам, медикам і мирним людям. Війна стала випробуванням для усіх, але вона додала нам єдності, сил та бажання допомагати з будь-якої точки світу. Саме для людей, які живуть з Україною в серці, ми і проводимо низку благодійних заходів. Об’єднавши всі наші зусилля, ми зможемо врятувати більше життів, повернути додому живими наших захисників і наблизити перемогу!" - резюмувала Алла Ландар.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти