Росіян відрізали від зброї і поповнення живої сили з Криму і лівого берега Дніпра – губернатор Херсонщини

30 серпня 2022, 20:39оновлено 30 серпня 2022, 21:15
528
Бійці Збройних сил України точними ударами вивели з ладу фактично всі великі мости, що розташовані Херсонщині, каже керівник ХОДА Ярослав Янушевич.
Херсон ВСУ Дар'ївський міст
Росіян відрізали від зброї і поповнення живої сили з Криму і лівого берега Дніпра – губернатор / Колаж Людмила Денисова, DVIDSHUB Flickr, соцмережі

Бійці ЗСУ потужними і чіткими ударами вивели з ладу фактично всі великі мости на Херсонщині. Як каже в ефірі телемарафону "Єдині новини" керівник Херсонської обласної військово-цивільної адміністрації Ярослав Янушевич, таким чином, російські окупанти вже остаточно відрізані від поставок зброї і солдатів з Лівобережжя регіону (а також тимчасового анексованого Криму).

"Можу тільки підтвердити точні удари по опорних пунктах і скупченнях ворожої живої сили, озброєння, техніки в багатьох районах Херсонщини і те, що хірургічно точними ударами виведені з експлуатації фактично всі Великі Мости, Антонівський Залізничний і автомобільний, А також Новокаховський. Залишилися тільки пішохідні переходи", - заявив глава ОВВА.

Крім того, Янушевич закликав українців і представників ЗМІ зберігати інформаційну тишу ‒ щоб не нашкодити інтересам ЗСУ.

Що відбувається в Херсоні

29 серпня, у тимчасово окупованому Херсоні пролунала серія вибухів. За попередньою інформацією, була знищена частина, яку використовували військові РФ.

Багато Telegram-каналів повідомили, що було пряме попадання в будівлю, в якій перебували окупанти.

Пізніше радник міністра внутрішніх справ і глави офісу президента Віктор Андрусів повідомив, що розпочався важливий тиждень для ЗСУ. За його словами, українські військові прорвали першу лінію оборони під окупованим російськими загарбниками Херсоном.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти