Російські винищувачі вдарили по Україні з території Білорусі

5 квітня 2022, 12:40
Цілями російських ракет повинні були стати об'єкти цивільної інфраструктури в декількох західних областях. Але система ППО збила ворожі крилаті ракети.
крилата ракета
Система ППО України збила чотири ворожі крилаті ракети / Фото facebook.com/PvkZahid

Вночі 5 квітня російські окупанти завдали ракетних ударів по території України. Імовірно, цілями повинні були стати об'єкти цивільної інфраструктури в декількох західних областях.

Повітряне командування Захід Повітряних Сил повідомило у Facebook, що два винищувачі Су-35 окупантів з території Білорусі завдали удару по українській території. Ракети були направлені в кілька західних областей.

"Українські військові засобами протиповітряної оборони знищили три крилаті ракети. Четверта була пошкоджена, тому не змогла точно потрапити в ціль", - йдеться у повідомленні.

відео дня

Для наведення ракет ворог використовував два безпілотники оперативно-тактичного рівня. Вони також проводили розвідку. Ці БПЛА українські зенітні ракетні війська теж знищили.

Як повідомляв Главред, російські війська в ніч з п'ятниці в суботу, з 1 по 2 квітня, обстріляли Полтаву та Кременчук.

У Полтаві під ракетний обстріл потрапив один з інфраструктурних об'єктів, а Кременчуку дісталося більше – постраждали деякі житлові будинки.

У вівторок, 15 березня, в Києві стався ракетний обстріл. Боєприпаси потрапили в житлові багатоквартирні будинки в Святошинському районі столиці.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти