Російська ДРГ розстріляла брата і сестру на Сумщині - ОВА

27 січня 2024, 13:11
Влада вкотре звернулася до жителів 5-кілометрової зони з проханням про евакуацію.
Сумська область, окупанти
На Сумщині російські диверсанти вбили брата і сестру / Колаж: Главред, фото: sorada.gov.ua, МО РФ

Уранці 27 січня ворожа розвідувально-диверсійна група розстріляла брата і сестру з Хотинської громади Сумщини. Про це повідомив голова Сумської ОВА Володимир Артюх.

Будинок жертв окупантів розташований у селі Андріївка в 5-кілометровій прикордонній зоні.

Влада вкотре звернулася до жителів 5-кілометрової зони з проханням про евакуацію.

відео дня

"Цей процес уже триває не перший місяць, допомога надається на кожному етапі. Російські терористи продовжують вбивати мирне населення. Евакуювавшись із небезпечних територій, ви збережете своє життя", - йдеться у повідомленні Сумської ОВА.

Як повідомляв Главред, 17 січня командувач Об'єднаних сил ЗСУ, генерал-лейтенант Сергій Наєв закликав евакуюватися жителів прикордонних районів Сумської та Чернігівської областей. Він підкреслив, що там небезпечно перебувати через регулярні обстріли з боку країни-агресора Росії та залучення ворогом диверсійно-розвідувальних груп (ДРГ).

Ветеран російсько-української війни, майор запасу ЗСУ Олексій Гетьман заявив, що можливий сценарій, за якого російські окупаційні війська спробують атакувати Сумську, Чернігівську та Київську області з території Білорусі. Наразі таких ознак немає, проте росіяни будують свої "плани". Ворог може готувати посилення угруповання на північному напрямку і перекинути туди десятки тисяч військ.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти