"Росіяни "гасять" Харків": Жданов розкрив найгірший сценарій нових ударів РФ

23 березня 2024, 12:52
На сьогодні немає потрібних засобів захисту Харкова, каже Олег Жданов.
Жданов
Олег Жданов прокоментував ракетні удари РФ / Колаж: Главред, фото: Главред, ДСНС, Міноборони РФ

Військовий експерт, полковник запасу Олег Жданов прокоментував масовані удари російських окупаційних військ по Харкову.

"Зараз для Харкова зірки зійшлися в найгіршому варіанті: місто-мільйонник, розташоване близько до кордону з Росією, у нього немає потрібних засобів захисту", - підкреслив він в інтерв'ю Главреду.

Експерт каже, що росіяни прагнуть спровокувати в Харкові гуманітарну катастрофу, що має ознаки геноциду.

відео дня

"Росіяни просто "гасять" Харків. Вони знають, що в місті, незважаючи ні на що, ще велика кількість населення, і, якщо залишити Харків без електроенергії та води, це буде катастрофа, гуманітарна катастрофа. А це вже геноцид у чистому вигляді", - додав Жданов.

Хто такий Олег Жданов

Олег Володимирович Жданов (30 березня 1966, Дрезден, НДР) – радянський та український військовик, полковник запасу ЗСУ, український військовий експерт.

З 2016 року часто пише статті в українській, російській, білоруській та іракській пресі. Відкрив власний ютуб-канал, у якому випускає відео з аналітикою бойових дій, де має понад 900 тисяч підписників та 63 млн переглядів, пише Вікіпедія.

Раніше повідомлялося, що РФ б'є ракетами по Україні, вибухи прогриміли в Харкові. У Харкові вранці, 22 березня, прогриміли близько 15 вибухів. Жителів міста попередили про загрозу балістичного озброєння з Бєлгородської області. Також були зафіксовані крилаті ракети на території Харківської області, що тримали південний курс.

Нагадаємо, що в розвідці Британії попередили про нові атаки РФ по Україні. 21 березня Росія завдала першого більш ніж за місяць великого удару з використанням авіації дальньої дії по Україні. До складу ударної групи увійшли щонайменше 10 літаків Ту-95.

Більше новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти