Росіян чекає отруйна промзона після взяття Сєвєродонецька - Арестович

31 травня 2022, 23:05оновлено 31 травня 2022, 23:56
Під загрозу хімічної катастрофи вони ставлять не тільки населення міст, але свою живу силу, каже Арестович.
Арестович
Арестович / Reuters, скріншот

Війська РФ опиняться в епіцентрі отруйної промислової зони, якщо продовжать своє просування в Сєвєродонецьку. Про це заявив радник керівника Офісу президента Олексій Арестович на YouTube-канал Фейгін LIVE.

"Сєвєродонецьк нижче Лисичанська. Лисичанськ не в оточенні, він має повний зв'язок з більшою землею - постачання техніки, озброєння, поповнення боєприпасів. А найголовніше - після взяття Сєвєродонецька відкривається красива і дуже отруйна хімічна промзона", - заявив Арестович.

За його словами, ударами по промисловій зоні російські війська завдають серйозної шкоди. Правда, під загрозу хімічної катастрофи вони ставлять не тільки населення міст, але свою живу силу.

відео дня

читайте також"Зруйнована майже вся інфраструктура": російські війська захопили більшу частину Сєвєродонецька

Дивіться онлайн новини Донбас

Війна в Україні

Як повідомляв Главред, 24 травня радник глави Офісу президента Олексій Арестович розповів, що росіяни у Сєвєродонецьку хочуть зробити "новий Маріуполь". За його словами, противник має перевагу в артилерії і авіації в Сєвєродонецьку. Однак у Лисичанську та Сєвєродонецьку ситуація загалом керована.

Вже наступного дня Арестович заявив, що Україна програла російській армії за темпами.

В Американському інституті вивчення війни вважають, що наступ російських окупантів для захоплення Сєвєродонецька може початися найближчими днями. Армія РФ направить всі свої зусилля на відрізання двох основних магістралей в Сєвєродонецьк на Донбасі і штурм міста.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти